Професійне перевезення хворих у Києві та Україні пропонує приватна служба "МедПеревозка", співробітники якої забезпечать максимально комфортні умови та грамотну медичну допомогу транспортуємо людям.

МедПеревезення в Києві, Перевезення хворих на Київ, Транспортування лежачих хворих в Києві, Служба перевезення лежачих хворих в Києві та Україні, Замовити перевезення хворого в Києві

Основна суть транспортування пацієнтів у цьому, щоб доставити в пункт надання кваліфікованої медичної допомоги у плановому порядку після первинної допомоги.

Транспортування має включати:

  • Контроль за загальним станом пацієнта та його життєво важливими функціями.
  • Перша медична допомога при необхідності.
  • Власне транспортування з можливістю продовжувати заходи щодо надання необхідної допомоги людині.

Види медичних перевезень

- Екстрене перевезення хворого в Києві це, коли виявлено життю загрозливий стан, або пацієнт потребує екстреної медичної допомоги в умовах спеціалізованого відділення стаціонару або послуг вузькопрофільної лікарні.

- Планове перевезення хворих у Києві, потрібне пацієнтам зі стабільним загальним станом, але які потребують постійного медичного контролю та правильного транспортування з дотриманням усіх медичних вимог залежно від захворювання.

Показами для планового транспортування є:

1. Планова госпіталізація пацієнтів з обмеженими можливостями, вимушеним становищем.

2. Перевезення хворого з одного стаціонару в інший за умови проходження обстеження, переведення в вузькопрофільнішу лікарню або переходу на інший рівень допомоги.

3. Переведення осіб з покращенням загального стану до реабілітаційного центру, санаторію або хоспісу для подальшого проведення медичної реабілітації.

4. Перевезення лежачих хворих після виписки зі стаціонару на місце проживання.

МедПеревезення в Києві, Перевезення хворих на Київ, Транспортування лежачих хворих в Києві, Служба перевезення лежачих хворих в Києві та Україні, Замовити перевезення хворого в Києві

Траспортування хворих у Києві їх показання та особливості

Транспортування має здійснюватися лише за наявності строгих показань. Вони визначаються медичним працівником, який відповідає за стан пацієнта та знає особливості правильного транспортування осіб з певними захворюваннями.

Порядок перевезення пацієнтів визначають:

  • лікар чи керівник лікувального закладу;
  • фельдшер або лікар з бригади швидкої медичної допомоги;
  • працівники реабілітаційного відділення, завідувач відділення.

При екстреному виклик показанням є стан пацієнта. Перед транспортуванням потрібно оцінити ступінь тяжкості стану та провести необхідні заходи для підготовки хворого:

1. Не давати їсти та пити за 30-60 хвилин до передбачуваного перевезення.

2. Отримати згоду потенційного пацієнта або його офіційних представників (членів сім'ї) письмово.

3. Зібрати і підготувати довідки, виписки, що підтверджують діагноз, документи, що засвідчують особу людини, що транспортується.

4. Підготувати із собою речі за погодою.

5. Надати бригаді вільний доступ для евакуації хворого.

Пацієнтів у важкому стані співробітники служби "МедПеревозка" в Києві та Україні, транспортують «від ліжка до ліжка» на ношах, при цьому акуратно проводять евакуацію, суворо у горизонтальному положенні, дотримуються всіх правил транспортування.

Замовити перевезення хворого можна на сайті: https://format.org.ua/uk/kyiv/

Терміново викликати службу перевезення хворих у Києві за тел.: +380(66)864-03-33, +380(68)864-03-33