Перевезення пацієнтів, які перенесли інсульт головного мозку, має здійснюватися за допомогою спеціалізованого транспорту, оскільки такі хворі потребують надання невідкладної медичної допомоги незалежно від форми інсульту.

Свою професійну допомогу перевезення хворих у Києві та Україні, пропонує служба медичних перевезень "МедПеревозка".

Перевезення хворих на Київ, Перевезення хворих після інсульту у Києві, Транспортування тяжко хворих на Київ та Україну, Транспортування інвалідів у Києві, Перевезти хворого на Київ, Перевезення лежачого хворого на Київ та Україну, Перевезти лежачого хворого на реабілітаційний центр у Києві, Перевезти літнього хворого на Київ будинок для людей похилого віку Київ, транспортування пацієнта до клініки Києва, приватна медична служба перевезення хворих у Києві та Україні

Особливості транспортування:

1. Супровід хворого досвідченим та кваліфікованим лікарем, одним або декількома медичними працівниками, помічниками.

2. Строго в лежачому на спині стані, у своїй голову пацієнта злегка повертають набік, щоб уникнути асфіксії блювотними масами у разі блювоти.

3. Можливість проведення реанімаційних заходів для відновлення та підтримки втрачених функцій життєзабезпечення організму. Кожна машина має бути оснащена всім необхідним для надання екстреної медичної допомоги, у тому числі реанімації.

4. Своєчасне встановлення венозного доступу за необхідності внутрішньовенного введення препаратів.

5. Моніторинг за артеріальним тиском та частотою серцевих скорочень.

6. Транспортування пацієнта "від ліжка до ліжка" на ношах.

7. Ранній початок тромболітичної терапії - є основною умовою для більш сприятливого результату хвороби та відновлення втрачених функцій.

Викликаючи приватну службу медичних перевезень "МедПеревезення" у Києві та Україні, можна бути впевненим у тому, що хворий отримає першу медичну допомогу в повному обсязі, а також буде вчасно доставлений до неврологічного стаціонару. Медичне обслуговування буде здійснено за найвищими стандартами, що допоможе запобігти небажаним наслідкам, небезпечним для здоров'я пацієнта.

Замовити перевезення хворого можна на сайті: https://format.org.ua/uk/kyiv/

Терміново викликати службу перевезення хворих у Києві за тел.: +380(66)864-03-33, +380(68)864-03-33